På legimus.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer om kakor
Jag Accepterar
 1. Använda Legimus
 2. Appen Legimus
 3. Läsa
 4. Våra medier
 5. Vanliga frågor
 6. Lästips
  1. Demokratin 100 år
  2. Garanterat bra böcker
  3. Nya böcker
  4. Böcker från olika decennier
  5. Blandade tipslistor
  6. Bokklubbar
  7. Böcker med betyg
  8. Inlästa boktips
  9. Nya böcker på andra språk
  10. Biografier
  11. Norska långserier
  12. Deckare
  13. Faktaböcker
  14. Klassiker
  15. Leva med läsnedsättning
  16. Noveller
  17. Poesi
  18. Romaner
  19. SF och Fantasy
  20. Skräck
  21. Unga vuxna
 7. För bibliotek
 8. Student
 9. Barn och unga
 10. Lättläst
 11. Andra språk
 12. Om webbplatsen
 13. Mina sidor
Sökfilter
Start för innehåll

Efter regn kommer sol

Oavsett temperatur och nederbörd önskar Legimusredaktionen alla läsare en riktigt rolig, spännande och inspirerande boksommar!

Här hittar du våra personliga sommarfavoriter. Några är ännu olästa. Andra återkommer år efter år, såna där underbara böcker som hör sommaren till.

Junko

Glöm mig av Alex Schulman
Jag rekommenderar alla som läst författarens ”Bränn alla mina brev” att läsa även denna bok som handlar om att försonas Sommaräng i soljusmed en alkoholiserad mamma. Båda hänger ihop och den onda härstammar från den berömda morfadern Sven Stolpe. Men kan man verkligen försonas när man känt sig oönskad och oälskad under så gott som hela sitt liv?  En bok som väcker starka känslor och stannar hos läsaren väldigt länge.

Dagar av ensamhet av Elena Ferrante
Bok 1 i serien Tre berättelser om kärlek. En naken och ärlig historia om en smärtsam process som en kvinna som blir lämnad av sin man för en mycket yngre kvinna tvingas gå igenom, berättad av Olga, 38 år. En stark läsupplevelse som inte lämnar någon oberörd. Det är tur att insikten hon kommer fram till ändå är ljus.

Förlåten av Agnes Lidbeck
Två systrar, Ellen och Maria, som haft lite kontakt med varandra tvingas konfronteras med minnen som de inte velat kännas vid, när de tar hand om sin avlidna pappas hus. Författaren påminner läsaren om den komplexa relationen som kan råda i vilken familj som helst. En bok som väcker många känslor och tankar hos läsaren.

Sara

Flickvänsmaterial av Yrsa Walldén
Sommarlovet efter studenten ska Roxy äntligen fixa sig en pojkvän med hjälp av bästisen Eva och en dejtingapp. Efter en dråplig kavalkad av dryga dejter dyker Mia upp och får Roxys hjärta att bulta oväntat hårt. Vad är det som händer?! Sprudlande skildring av förälskelse, vänskap och att sällan våga vara sig själv…

Doften av ett hem av Bonnie-Sue Hitchcock
Fyra ungdomar som har det svårt i sin familj kämpar för att bryta sig fria. Deras vägar korsas i en sorglig och otroligt fint vävd berättelse. ”Doften av ett hem” ingjuter hopp om att det går att få det bra i livet: ett hem och en familj kan se ut på olika sätt.

Clara

Nattens skogar av Djuna Barnes.
En av modernismens klassiker. Inte lättläst, men har aldrig läst något av denna ikoniska författare och ser fram emot en utmaning.

Call me by your name av Andre Aciman
Är romanen om Oliver och Elio lika bra som filmen? Jag tror att den är ännu bättre! Därför läser jag denna på min resa till Italien i sommar. 

Frannie Langtons bekännelse av Sara Collins
Historisk spänningsroman som utspelar sig i London på 1820-talet. Ser fram emot att läsa denna hyllade debutroman!

Ida

Sommarboken av Tove Jansson
Sophia tillbringar sommaren på en ö i den finska skärgården tillsammans med sin pappa och sin farmor. Pappan pysslar mest Uppslagen bokmed sitt, medan Sofia och farmor utforskar tillsammans såväl ön som livets stora och små frågor omgivna av den karga naturen, som bara är deras under den korta sommaren. Sommarläsning i sin ädlaste form!

Inlandet av Elin Willows
Kärleken för en ung kvinna från storstaden till en liten by Norrlands inland, men hon hinner inte ens kliva ur flyttbilen innan hon och pojkvännen bestämt sig för att bryta upp och ganska snart flyttar han iväg igen. Utan någonting som knyter henne till platsen hon hamnat på stannar hon ändå kvar. Det är lågmält och odramatiskt, men också spännande. Vad får en person att stanna på en plats där hon egentligen inte hör hemma?

Totalskada av Helena von Zweigbergk
Vad är det som skapar ett hem? Är det personerna som bor i det, eller sakerna och prylarna som fyller det? Eller är det rent av de minnen och erfarenheter som personerna skapat tillsammans, och som prylarna blivit vittne till? Frågan ställs på sin spets när Agnetas tillvaro förändras radikalt. Det hem hon sett som sin borg försvinner, barnen flyttar ut och maken börjar dra sig undan för att göra upp med sitt förflutna. Det här är en bok om relationer, och om att lyckas hålla fast vid sig själv när det stormar runt omkring.

Ellen

Fönsterruta med regndropparVi for upp med mor av Karin Smirnoff
Ännu lite klöst inombords av debuten Jag for ner till bror, kan jag knappt bärga mig inför uppföljaren.

Polarsommar av Anne Swärd
Anne Swärds intensiva familjedrama låg länge på vänt i min hylla och är så väl väntan värd.

Det fina med Kerstin av Helena Hedlund (fortsättes av Att vara Kerstin)
Berättelsen om sjuåriga Kerstin kommer att bli fina ”sommarprat” med min dotter; om det knepiga med en bästis, glimmande guld och att ha en hemlis som värker i magen.

Hillevi

Sommaren utan regn av Maggie O'Farrell
Det är 1976 och en värmebölja lamslår England när Robert Riordan går hemifrån och inte kommer tillbaka. Kvar blir hans irländska excentriska fru och tre vuxna barn med egna liv och bekymmer. Barnen återvänder till barndomshemmet och tvingas göra upp med det förflutnas konflikter och sina egna tillkortakommande. En lättläst och mänsklig roman om människor och deras relationer med stor värme i karaktärsskildringarna.

Århundradets sommar av Florian Illies
1913 är sommaren då allt hände på randen till katastrofen, vilket ju alla då var ovetande om. En underhållande och bildande bok om konst, litteratur, musik och idéhistoria. I Berlin, Wien och Paris verkar Kafka, Musil, Thomas Mann, Freud, Stravinsky, Picasso, Klee och Kandinsky. Hitler, Stalin och Tito är ännu okända. Tolvårige Louis Armstrong får sin första trumpet och en 14 årig Berthold Brecht skriver dagbok och artiklar till skoltidningen.

Släktfeber av Sara Paborn
När släktens mest dominanta person Faster dör vid den aktningsvärda åldern av 107 år samlas de närmast sörjande under några sommarveckor för att göra upp om arvet och fortsättningen. När Faster är borta ändras relationerna i familjen. Upp till ytan stiger gamla minnen, oförrätter och oläkta sår. Långsamt växer en känsla av samhörighet och ett nytt liv tillsammans som familj fram. En dråplig och absurd men vardaglig berättelse med igenkänningsfaktor om en familj.

Viveka

Böcker för sommarens tågresor.

Skuggorna och regnet av Håkan Nesser
En till synes enkel historia som gömmer mörka djup. David återvänder till sin hembygd efter 30 år för att ta reda på vad som egentligen hände då, för länge sedan. Stämningsfullt och välskrivet på bästa Nessermanér. Perfekt längd för en resa tur-och-retur mellan Stockholm och Malmö.

ATordyveln av maria Gripegathe av Anne Cathrine Bomann
Finstämd berättelse om en åldrande terapeut i en fransk landsortsstad i slutet av 1940-talet. Mötet med en ny patient väcker den slocknade livsgnistan. En alldeles lagom lång bok när det går som tåget mellan Stockholm och Göteborg.

För medborgarnas bästa av Petra Hůlová
Dråpligt om tiden kring 1990 och den så kallade sammetsrevolutionen i Tjeckoslovakien. Bokens berättare är en ung flicka som inte alls uppskattar samhällsförändringarna utan ser tillbaka på kommunisttiden med saknad. En humoristisk berättelse att läsa på sträckan Stockholm-Göteborg när det blir elfel i Hallsberg och tåget står still i 4 timmar.

Avslutningsvis kan vi konstatera, en gång för alla, att tidernas mesta sommarbok är Tordyveln flyger i skymningen av Maria Gripe. Legimusredaktionen är enig om att denna evergreen tål en årlig omläsning. Oslagbar i den magiska sensommarkvällen. Obs: passar alla åldrar! 
 

 1. Glöm mig (2016)

  Omslagsbild för Glöm mig
  roman

  Av: Schulman, Alex

  Glöm mig Talbok Talbok

  En roman om sökandet efter försoning med en alkoholiserad mamma. Alex Schulman befinner sig på sin mammas lantställe för att övertala henne att skriva in sig på en avvänjningsklinik. Han vill ha tillbaka den glada mamman han minns från barndomen. Genom tillbakablickar får läsaren följa det krackelerande förhållandet mellan mor och son och det vuxna barnets desperata strävan efter att reparera relationen

  Snittbetyg 4,1 av 7 st röster. Klicka för att sätta betyg på Glöm mig.

  Boken finns även som:

  1. Glöm mig E-textbok E-textbok
  2. Glöm mig Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 2. Dagar av ensamhet (2017)

  Omslagsbild för Dagar av ensamhet

  Av: Ferrante, Elena

  Dagar av ensamhet Talbok med text Talbok med text

  Den 38-åriga tvåbarnsmamman Olga lever tillsammans med sin man Mario i Turin. När Mario meddelar att han tänker lämna Olga hamnar hon i en djup kris och isolerar sig med sina barn i lägenheten. Hon blir först fixerad vid Mario och hans nya kvinna men så småningom skymtar en väg ut ur mörkret. Hon inleder en relation med en granne och kan konfrontera spökena från barndomen, återfå jämvikten och hitta en ny roll i livet. Utkom i original 1999

  Snittbetyg 3 av 2 st röster. Klicka för att sätta betyg på Dagar av ensamhet.

  Boken finns även som:

  1. Dagar av ensamhet Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 3. Förlåten (2018)

  Omslagsbild för Förlåten

  Av: Lidbeck, Agnes

  Förlåten Talbok med text Talbok med text

  Ellen och Maria är systrar. De har sporadisk kontakt, pliktskyldiga samtal och sms vid resor och högtider. Plötsligt dör deras pappa och huset på ön, där han bodde den sista tiden, måste städas ut och säljas. Huset på ön, där flickorna tillbringade sina somrar, där barn blev vuxna. Under några sommarveckor tvingas Ellen och Maria att närma sig varandra igen, närma sig minnen som legat gömda men inte glömda

  Snittbetyg 4 av 2 st röster. Klicka för att sätta betyg på Förlåten.

  Boken finns även som:

  1. Förlåten Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 4. Flickvänsmaterial (2018)

  Omslagsbild för Flickvänsmaterial

  Av: Walldén, Yrsa

  Flickvänsmaterial Talbok med text Talbok med text

  Bästa vännerna Roxy och Eva har just tagit studenten. Eva har just blivit dumpad av sin kille. Roxy har aldrig haft någon. Sommarens projekt blir att hitta en kille till Roxy. Eva fixar och trixar med bilder, dejtingappar och klädtips. Men det går inte så bra. Roxy vrider och vänder på sig för att vara rätt. På en misslyckad dejt dyker Mia upp som en räddande ängel. De fortsätter att träffas och Roxys hjärta börjar bultar lite mer än vanligt

  Klicka för att sätta betyg på Flickvänsmaterial.

  Boken finns även som:

  1. Flickvänsmaterial Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 5. Doften av ett hem (2018)

  Omslagsbild för Doften av ett hem

  Av: Hitchcock, Bonnie-Sue

  Doften av ett hem Talbok med text Talbok med text

  Ruth har en hemlighet, som snart kommer att bli uppenbar för alla. Doras pappa sitter i fängelse, och hennes mamma sitter på närmaste bar. Alyce är tvungen att hjälpa till på fiskebåten hela sommaren. Hank och hans bröder är fripassagerare på en färja tills en av dem faller ombord. Handlingen utspelas i Alaska och handlar om unga människor som försöker bryta sig fria och samtidigt hjälpa varandra

  Snittbetyg 4 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Doften av ett hem.

  Boken finns även som:

  1. Doften av ett hem Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 6. Nattens skogar (1980)

  Omslagsbild för Nattens skogar

  Av: Barnes, Djuna

  Nattens skogar Talbok Talbok

  Skildring av fem aparta personer i mellankrigstidens Europa. Kärleken är bokens tema. Förtätat, poetiskt språk, inte lättläst i traditionell bemärkelse.

  Klicka för att sätta betyg på Nattens skogar.

  Boken finns även som:

  1. Nattens skogar Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 7. Call me by your name (2018)

  Omslagsbild för Call me by your name

  Av: Aciman, André

  Call me by your name Talbok med text Talbok med text

  En roman om den första stora kärleken. Elios pappa är professor i filosofi och varje sommar bjuder han in en ung forskare till familjens sommarhus vid den italienska rivieran. En sommar heter gästen Oliver, han är en världsvan amerikan i 25-årsåldern. Trots att Elio först uppfattar Oliver som ytlig och onåbar, dras han motståndslöst till honom och snart har en laddad kärleksaffär tagit sin början. Boken filmatiserades framgångsrikt 2017

  Klicka för att sätta betyg på Call me by your name.

  Boken finns även som:

  1. Call me by your name Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 8. Frannie Langtons bekännelser (2019)

  Omslagsbild för Frannie Langtons bekännelser

  Av: Collins, Sara

  Frannie Langtons bekännelser Talbok med text Talbok med text

  London 1826. Frannie Langton sitter i fängelse. Hon anklagas för att ha mördat paret som haft henne som husslav. Vittnesmålen dömer ut henne som hora och förförerska. De vill att hon ska erkänna, men hon vet inte vad hon gjort och inte gjort. I fängelset börjar Frannie att skriva sin historia. Den börjar med en flicka som lär sig läsa på en plantage i Jamaica och slutar i ett pampigt hus i London. Hyllad debutroman

  Snittbetyg 2 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Frannie Langtons bekännelser.

  Boken finns även som:

  1. Frannie Langtons bekännelser Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 9. Sommarboken (1972)

  Omslagsbild för Sommarboken

  Av: Jansson, Tove

  Sommarboken Talbok Talbok

  Lilla Sophia och hennes farmor, båda temperamentsfulla, och hennes pappa lever på en älskad ö i den finländska skärgården. Klart och osentimentalt skildras ålderdom och barndom. Varm, glad livskänsla präglar boken

  Snittbetyg 3 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Sommarboken.
  Lägg till i:
 10. Inlandet (2018)

  Omslagsbild för Inlandet
  roman

  Av: Willows, Elin

  Inlandet Talbok med text Talbok med text

  En ung kvinna flyttar för kärlekens skull från Stockholm till ett litet samhälle i Norrlands inland. När kärleken tar slut orkar hon inte bryta upp igen, utan blir kvar i samhället. Hon börjar jobba i en matbutik och försöker lära sig den nya platsens koder. Kan hon bli en del av det nya? E.W., 1982-, kulturjournalist bosatt i Finland

  Snittbetyg 2,3 av 3 st röster. Klicka för att sätta betyg på Inlandet.

  Boken finns även som:

  1. Inlandet Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 11. Totalskada (2018)

  Omslagsbild för Totalskada

  Av: Zweigbergk, Helena von

  Totalskada Talbok med text Talbok med text

  Xavier och Agneta har varit gifta länge. I takt med tiden och att barnen flyttat hemifrån har avståndet dem emellan ökat. Grälen och striderna är visserligen över, men istället finns det ett tomrum som ingen av dem vet hur de ska fylla. Och tomrummet kan bli till en spricka som kan orsaka stor skada. Men katastrofen kommer utifrån och ställer hela deras tillvaro och förhållande på spel. Vad är värt att slåss för?

  Snittbetyg 3 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Totalskada.

  Boken finns även som:

  1. Totalskada Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 12. Vi for upp med mor (2019)

  Omslagsbild för Vi for upp med mor
  roman

  Av: Smirnoff, Karin

  Vi for upp med mor Talbok med text Talbok med text

  Del 2 i serien som börjar med Jag for ner till bror. Mor har dött och vill begravas i sin hemby Kukkojärvi i norra Norrbotten. Tvillingarna Jana och Bror ärver hennes föräldrahem och inser att livet i byn är annorlunda. De flesta människor lever enligt strikta religiösa regler där förbuden är många. Bror lockas av bygemenskapen, de stora familjerna och männens självklara rättigheter. Jana gör sitt bästa för att bjuda motstånd och göra det rätta

  Snittbetyg 4,3 av 3 st röster. Klicka för att sätta betyg på Vi for upp med mor.

  Boken finns även som:

  1. Vi for upp med mor Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 13. Polarsommar (2003)

  Omslagsbild för Polarsommar

  Av: Swärd, Anne

  Polarsommar Talbok Talbok

  Efter två års bortovaro återvänder Kristian till sitt barndomshem för att ta hand om systern Kaj. Under några laddade sommarveckor är det bara de två i huset - och så svägerskan Lisette, som Kristian i hemlighet åtrår. Men allting kretsar ändå kring Kaj, den oberäkneliga Kaj vars ankomst till familjen blev början till dess sönderfall. A.S., 1969- , debuterar med en poetisk roman om en familj som går i bitar. Inläst ur W&W, 2003

  Snittbetyg 1 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Polarsommar.
  Lägg till i:
 14. Det fina med Kerstin (2018)

  Omslagsbild för Det fina med Kerstin

  Av: Hedlund, Helena

  Det fina med Kerstin Talbok med text Talbok med text

  Där asfaltsvägen slutar och grusvägen börjar bor Kerstin. Hon är sju år och älskar guld. 105 guldiga saker finns i en låda under sängen. Det finaste och guldigaste med Kerstin är håret. Det riktigt lyser. Fatima säger att Kerstins hår är orange men det är inte sant. En fin och inkännande berättelse om att vara 7 år, och hur krångligt det kan bli med kompisar och hemligheter. Den tryckta boken är illustrerad

  Snittbetyg 5 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Det fina med Kerstin.

  Boken finns även som:

  1. Det fina med Kerstin Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 15. Sommaren utan regn (2014)

  Omslagsbild för Sommaren utan regn
  roman

  Av: O'Farrell, Maggie

  Sommaren utan regn Talbok Talbok

  Det är juli 1976 och en värmebölja plågar London. Något regn har inte fallit på månader och dricksvattnet är slut. Robert Riordan går ut för att köpa tidningen och kommer inte tillbaka. Familjens tre barn återvänder hem. Döttrarna har vuxit ifrån varandra och sonen hotas av skilsmässa. Var och en har sin teori om faderns försvinnande. Vad ingen anar är att deras mor Gretta kanske döljer en förklaring som hon inte avslöjar ens vid detta tillfälle

  Klicka för att sätta betyg på Sommaren utan regn.

  Boken finns även som:

  1. Sommaren utan regn Punktskriftsbok Punktskriftsbok
  Lägg till i:
 16. Århundradets sommar (2013)

  Omslagsbild för Århundradets sommar
  1913

  Av: Illies, Florian

  Århundradets sommar Talbok Talbok

  Malevitj målar en svart kvadrat, Proust ger sig ut på jakt efter tiden som flytt, Kafka, Joyce och Musil dricker en cappuccino i Trieste och i München säljer en österrikisk hötorgsmålare vid namn Adolf Hitler sina småborgerliga stadsvyer. Förf. låter året 1913 återuppstå i full prakt med sin experimentlusta och kreativitet i Paris, Berlin, Wien och New York. Fram träder bilden av en banbrytande tid och ett avgörande skede i kulturhistorien.

  Snittbetyg 4 av 1 st röster. Klicka för att sätta betyg på Århundradets sommar.
  Lägg till i:
 17. Släktfeber (2009)

  Omslagsbild för Släktfeber

  Av: Paborn, Sara

  Släktfeber Talbok Talbok

  Vid den aktningsvärda åldern av 107 år dör Faster och de närmast sörjande samlas. När släktens mest dominanta kvinna är borta ändras styrkeförhållandena i familjen och under några sommarveckor ställs allt på sin spets. Upp till ytan stiger gamla minnen, men också oförrätter. Man slickar sina oläkta sår. Men långsamt växer en känsla av samhörighet fram. Dråplig och absurd berättelse om en familj. Förlaga: Bromberg, 2009

  Snittbetyg 3,5 av 2 st röster. Klicka för att sätta betyg på Släktfeber.
  Lägg till i:
 18. Skuggorna och regnet (2004)

  Omslagsbild för Skuggorna och regnet

  Av: Nesser, Håkan

  Skuggorna och regnet Talbok Talbok

  David Mörtberg återvänder till sin hembygd för att ta reda på om det är sant att hans styvbror Viktor är tillbaka. Viktor var en särling; hans far var en mördare, han sjöng psalmer baklänges och när han var 15 föll han ut genom ett skolfönster och miste talförmågan. Och ingen vet vad som hände för 30 år sedan när Sara Salmodin blev mördad och Viktor försvann spårlöst. Till synes enkel historia som gömmer mörka bråddjup. Inläst ur Bonnier, 2004

  Snittbetyg 4,5 av 2 st röster. Klicka för att sätta betyg på Skuggorna och regnet.
  Lägg till i:
 19. Agathe (2019)

  Omslagsbild för Agathe

  Av: Bomann, Anne Cathrine

  Agathe Talbok med text Talbok med text

  En roman om kärlek, död, livsglädje och ensamhet. En livstrött psykiater i 40-talets Paris räknar dagarna till pensionen. Men allt ställs på ända när han motvilligt tar emot en ung kvinna som absolut vill gå i terapi hos just honom. Samtalen med patienten Agathe får honom allt mer ur balans, vem av dem är det som behöver hjälp egentligen? Författaren skriver med lätthet och humor om tunga ämnen. A.C.B., 1983-, dansk författare och psykolog

  Klicka för att sätta betyg på Agathe.
  Lägg till i:
 20. För medborgarnas bästa (2013)

  Omslagsbild för För medborgarnas bästa

  Av: Hůlová, Petra

  För medborgarnas bästa Talbok Talbok

  En grotesk och underhållande roman som utspelar sig omkring tiden för sammetsrevolutionen 1989. Bokens berättare är inte alls positiv till samhällsförändringarna, utan anser att det endast är hon som förstår hur människor borde leva. Hon startar därför en egen pionjärrörelse som med våld ska påtvinga medborgarna deras eget bästa. Ingen kommer undan i denna samhällssatir som fångar en av den europeiska samtidshistoriens mest omvälvande tidpunkter

  Klicka för att sätta betyg på För medborgarnas bästa.
  Lägg till i:
 21. Tordyveln flyger i skymningen (2018)

  Omslagsbild för Tordyveln flyger i skymningen
  en beskrivning av vissa händelser i Ringaryd i Småland

  Av: Gripe, Maria

  Tordyveln flyger i skymningen Talbok med text Talbok med text

  Jonas, Annika och David hittar några 1700-talsbrev i en gammal smålandsgård. Breven berättar om trofast kärlek men ger också antydningar om en fornegyptisk träskulptur. Skumma personer försöker hindra ungdomarna att spåra upp den. Handlingen pendlar mellan förklarligt och oförklarligt, stämningen är trolsk

  Snittbetyg 4,4 av 8 st röster. Klicka för att sätta betyg på Tordyveln flyger i skymningen.

  Boken finns även som:

  1. Tordyveln flyger i skymningen Talbok Talbok
  Lägg till i:
Nyckelord: Romaner

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Besökarnas kommentarer

Inga kommentarer lämnade

Telefontider idag

Svarstjänsten

StängtTel 040-653 27 10E-post: info@mtm.se

Punktskrifts- och prenumerationsservice

Stängt040-653 27 20E-post: punktskrift@mtm.se
Senast ändrad: 2019-06-19 | Legimus