Bra mat för alla
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Vilken mat är bra när man har diabetes och hjärt-kärlsjukdomar? I den här boken, som vänder sig till vuxna, understryks att den mat som rekommenderas egentligen är densamma som vi alla borde äta. Först en rådgivande del som tar fasta på kostförändringar och som förklarar vad diabetes och hjärt-kärlförändringar är för något. Därefter en receptdel med tips på många rätter från mandelskorpor till lammgryta med bönor. Förlaga: Gothia, 2009
Av: Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby
Språk: Svenska
Format: E-text
Detaljerat format: E-text (Textview)
Längd: 1 CD-R
Utförlig titel: Bra mat för alla
Förlaga: Kopierad från: 5. uppl. Stockholm : Gothia, 2006. ISBN 91-7205-479-4, 978-91-7205-479-0 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2010
Förlagans ISBN: 9172054794
Klassifikation: Qcabb, Veod, Veh, Qcabb/TD, Veod/TD, Veh/TD
Anmärkning: E-textbok Kopierad från: 5. uppl. Stockholm : Gothia, 2006. ISBN 91-7205-479-4, 978-91-7205-479-0 (genererat) Samtliga recept är hämtade ur Mat för liv och lust av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
Medienummer: D4009