Kinesisk matlagning
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kinesisk mat är billig, lättlagad och hälsosam. Steg för steg visas tillagning av soppor, rätter av fisk, skaldjur, kött, kyckling, grönsaker samt desserter och såser. Bland rätterna finns vårrullar, dim sums, wokad biff, kyckling i honungssås, tofu, sötsur sås. Sist i boken finns en lista på några vanliga ingredienser i det kinesiska skafferiet. Inläst ur Könemann, 1997
Av: Anne Wilson
Inläsare: Lo Iweborg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 43 min.
Utförlig titel: Kinesisk matlagning
Orginaltitel: Chinese cooking
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qcabd-oea, Qcabd-oea/TC
Anmärkning: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997 Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 36 MB
Medienummer: C19155
Översättare: Katrin Ahlström Koch