Indonesisk matlagning

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Först en beskrivning av de vanligaste ingredienserna i det indonesiska köket. Därefter följer recepten med enkla instruktioner steg-för-steg. Bland recepten kan nämnas Biff Rendang, Fisksoppa med kokos, Grönsakssoppa med nudlar,Kokta bananer med kokossås, Kycklingsatay med jordnötssås samt Sambal Oelek m.m. Inläst ur Könemann, 1997

Av: Anne Wilson

Inläsare: Lo, IweborgLo Iweborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 1 tim., 34 min.

Utförlig titel: Indonesisk matlagning

Orginaltitel: Indonesian cooking

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcabd-oda

Anmärkning: "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C19154

Översättare: Katrin Ahlström-K

Kontaktar servern... Ladda om sidan