Indonesisk matlagning
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Först en beskrivning av de vanligaste ingredienserna i det indonesiska köket. Därefter följer recepten med enkla instruktioner steg-för-steg. Bland recepten kan nämnas Biff Rendang, Fisksoppa med kokos, Grönsakssoppa med nudlar,Kokta bananer med kokossås, Kycklingsatay med jordnötssås samt Sambal Oelek m.m. Inläst ur Könemann, 1997
Av: Anne Wilson
Inläsare: Lo, IweborgLo Iweborg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 34 min.
Utförlig titel: Indonesisk matlagning
Orginaltitel: Indonesian cooking
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcabd-oda
Anmärkning: "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C19154
Översättare: Katrin Ahlström-K