Gå till huvudinnehåll

Funktioner i Legimus

Bokhyllan

I bokhyllan lägger du till de böcker som du håller på att läsa. Det är samma bokhylla i hela Legimus. Du kan till exempel komma åt din bokhylla från appen. Du hittar bokhyllan i "Mina sidor"

Favoriter

Du kan lägga till böcker bland dina favoriter. Du kan exempelvis skapa favoritlistor för böcker du vill läsa eller för att minnas böcker du tidigare läst. Du kan skapa hur många listor du vill! Här hittar du mer information om hur du använder favoritlistor.

Mina val

Du kan bestämma vilka typer av böcker du vill se när du har loggat in och sedan söker. Om du till exempel bara vill se talböcker och talböcker med text på svenska så kan du välja det i "mina val".

Bevakning

När du väntar på att en bok ska bli klar så kan du lägga till den i en bevakningslista. Då kommer du få ett meddelande när boken är klar!

Ladda ner

Om du inte kan spela upp boken direkt i appen eller i webbspelaren så går det också bra att ladda ner den. Tryck i så fall på "Ladda ner" på boksidan. Du kan välja mellan Zip och Iso-fil. Här hittar du mer information om hur du använder de nedladdade filerna.

 

Kontaktar servern... Ladda om sidan