Fermentera 2.0 : grönt med goda bakterier

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Konsten att använda bakterier för att fermentera mat har använts i årtusenden. J.N., som bland annat driver matproducenten Surtantens syrade, beskriver hur man kan skapa smaksensationer av grönsaker och deras naturliga bakterieflora. Under fermenteringsprocessen bildas bland annat syra, fruktighet och umani, smaker som lyfter de mest alldagliga rätter till nya höjder samtidigt som bakterierna gör nytta i magen

Av: Jenny Neikell

Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 3 min.; 157 sidor

Utförlig titel: Fermentera 2.0 : grönt med goda bakterier

Orginaltitel: Fermentera 2.0

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2018. ISBN 978-91-1-308561-6

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018

Förlagans ISBN: 9789113085616

Klassifikation: 641.4, Qcada

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2018. ISBN 978-91-1-308561-6 Speltid: 4 tim., 3 min.; 157 s. : ill

Filstorlek: 88 MB

Medienummer: CA40800

Ämnesord

Kontaktar servern... Ladda om sidan