Mat-Sverige i förändringens tid
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Allsidig information om livsmedel från producent till konsument. Bokens 10 kapitel handlar bl.a. om matens kvalitet, inverkan av pris och politik, världens livsmedelsförsörjning, tankar om framtiden, miljö och storhushåll. Reportagen speglar dagens situation för olika grupper arbetare inom livsmedelsbranschen
Av: Ingela Hallberg
Inläsare: Helena, HellströmHelena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 16 min.
Utförlig titel: Mat-Sverige i förändringens tid
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Utbildningsradion, 1993
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qca, Pmbb, Qd-c
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Stockholm : Utbildningsradion, 1993"
Medienummer: C61934