Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En mängd glutenfria grundrecept på pizzadeg, piroger, smördeg och färsk pasta. Här presenteras olika varianter av exempelvis glutenfria pajdegar. En med kikärtor, en annan med bovete och en tredje med durra och hirs. De många alternativen gör att boken är en bra baskokbok för den som inte äter gluten men ändå vill laga mat från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten
Av: Maria Blohm, Jessica Frej
Inläsare: Lo, ThorsdotterLo Thorsdotter
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 1 tim., 40 min.; 123 sidor
Utförlig titel: Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Orginaltitel: Laga nytt
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789187785184
Klassifikation: Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 40 min.; 123 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat)"
Filstorlek: 63 MB
Medienummer: CA20162