Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En mängd glutenfria grundrecept på pizzadeg, piroger, smördeg och färsk pasta. Här presenteras olika varianter av exempelvis glutenfria pajdegar. En med kikärtor, en annan med bovete och en tredje med durra och hirs. De många alternativen gör att boken är en bra baskokbok för den som inte äter gluten men ändå vill laga mat från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten

Av: Maria Blohm, Jessica Frej

Inläsare: Lo, ThorsdotterLo Thorsdotter

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 1 tim., 40 min.; 123 sidor

Utförlig titel: Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Orginaltitel: Laga nytt

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789187785184

Klassifikation: Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 40 min.; 123 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-87785-18-4, 91-87785-18-8 (genererat)"

Filstorlek: 63 MB

Medienummer: CA20162

Kontaktar servern... Ladda om sidan