Varför heter det så? : kulinariska kåserier
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Varför får vissa maträtter namn efter personer? LE, historiker och gastronom, presenterar i kåseriform 120 personer, vilkas namn brukar förekomma på matsedlar. I sitt urval berättar han om Biff Rydberg, Tournedos Rossini, Crêpes Suzette m.fl. Inga recept ingår
Av: Lars Elgklou
Inläsare: Ingemar, NygrenIngemar Nygren
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 9 min.
Utförlig titel: Varför heter det så? : kulinariska kåserier
Orginaltitel: Varför heter det så?
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och kultur, 1990
Utgivare: Enskede: Iris Intermedia, 2005
Klassifikation: Qca(x)
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : SRF, 1990" "Inläst ur: Stockholm : Natur och kultur, 1990"
Medienummer: C44925