Varför heter det så? : kulinariska kåserier

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Varför får vissa maträtter namn efter personer? LE, historiker och gastronom, presenterar i kåseriform 120 personer, vilkas namn brukar förekomma på matsedlar. I sitt urval berättar han om Biff Rydberg, Tournedos Rossini, Crêpes Suzette m.fl. Inga recept ingår

Av: Lars Elgklou

Inläsare: Ingemar, NygrenIngemar Nygren

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 9 min.

Utförlig titel: Varför heter det så? : kulinariska kåserier

Orginaltitel: Varför heter det så?

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och kultur, 1990

Utgivare: Enskede: Iris Intermedia, 2005

Klassifikation: Qca(x)

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : SRF, 1990" "Inläst ur: Stockholm : Natur och kultur, 1990"

Medienummer: C44925

Kontaktar servern... Ladda om sidan