Fiskkokboken : en bok full av recept på läckra fisk- och skaldjursrätter
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Denna kokbok innehåller all baskunskap om konsten att tillaga fisk och skaldjur. Recepten är väl genomarbetade och anpassade till de råvaror som är lättillgängliga i Sverige. Förf. går också igenom tillagningen av industriellt djupfryst fisk och hur konserverad fisk och skaldjur liksom halvfabrikat skall hanteras
Av: Brita Olsson, Mariann Erlandsson, Kerstin Sahlén
Inläsare: Gunilla, NilssonGunilla Nilsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 10 tim., 7 min.
Utförlig titel: Fiskkokboken : en bok full av recept på läckra fisk- och skaldjursrätter
Orginaltitel: Fiskkokboken
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 1986
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcaal
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987" "Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 1986"
Medienummer: C57516