Mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Här berättas kulturhistoria om svensk mathållning genom tiderna och om olika sätt att handskas med råvarorna. Till exempel beskrivs det dignande brännvinsbordet, kvällsgröten som blev morgonmål, och surmjölkens historia. Vidare om vad saltet betytt och om nya metoder att kyla och frysa mat. Slutligen om invandrarnas matvaror. Boken är Nordiska Museets och Skansens årsbok Fataburen 1989

Inläsare: Elisabeth, AnderssonElisabeth Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 59 min.

Utförlig titel: Mat

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Nordiska museet, 1989

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Klassifikation: Mxk-c, Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Stockholm : Nordiska museet, 1989" "Boken ingår i serien: Fataburen ; 1989"

Medienummer: C73924

Kontaktar servern... Ladda om sidan