Mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Här berättas kulturhistoria om svensk mathållning genom tiderna och om olika sätt att handskas med råvarorna. Till exempel beskrivs det dignande brännvinsbordet, kvällsgröten som blev morgonmål, och surmjölkens historia. Vidare om vad saltet betytt och om nya metoder att kyla och frysa mat. Slutligen om invandrarnas matvaror. Boken är Nordiska Museets och Skansens årsbok Fataburen 1989
Inläsare: Elisabeth, AnderssonElisabeth Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 59 min.
Utförlig titel: Mat
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Nordiska museet, 1989
Utgivare: Enskede: TPB, 2008
Klassifikation: Mxk-c, Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Stockholm : Nordiska museet, 1989" "Boken ingår i serien: Fataburen ; 1989"
Medienummer: C73924