Mat i andra länder : äta och leva i Turkiet och Grekland

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Så här är boken upplagd: varje land presenteras helt kort vad beträffar geografi, klimat och huvudnäringar samt religion, sjukvård, skolväsen m. m. Vi talar också allmänt om mat och matvanor. Därefter diskuterar vi olika livsmedel gruppvis och anknyter till varje område recept som vi kan prova. Inläsning från SRF, Studiegruppen

Av: Margit Ångström-Eklund

Inläsare: Katarina, EwerlöfKatarina Ewerlöf

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 37 min.

Utförlig titel: Mat i andra länder : äta och leva i Turkiet och Grekland

Orginaltitel: Mat i andra länder

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Vi-skolan, 1982

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-oaa, Qcabd-nd

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1984" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Vi-skolan, 1982"

Medienummer: C60165

Kontaktar servern... Ladda om sidan