Mat i andra länder : äta och leva i Turkiet och Grekland
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Så här är boken upplagd: varje land presenteras helt kort vad beträffar geografi, klimat och huvudnäringar samt religion, sjukvård, skolväsen m. m. Vi talar också allmänt om mat och matvanor. Därefter diskuterar vi olika livsmedel gruppvis och anknyter till varje område recept som vi kan prova. Inläsning från SRF, Studiegruppen
Av: Margit Ångström-Eklund
Inläsare: Katarina, EwerlöfKatarina Ewerlöf
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 37 min.
Utförlig titel: Mat i andra länder : äta och leva i Turkiet och Grekland
Orginaltitel: Mat i andra länder
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Vi-skolan, 1982
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-oaa, Qcabd-nd
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1984" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Vi-skolan, 1982"
Medienummer: C60165