Judisk matlagning : [den autentiska kokboken med både moderna och traditionella recept]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Den här boken om judisk matlagning inleds med en genomgång av vad koschermatlagning innebär samt en historisk tillbakablick som förklarar skillnaderna mellan sefardiska och aschkenasiska judars mathållning. Recept från både de aschkenasiska och de sefardiska köken ingår. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Inläst ur Könemann, 1998

Av: Elizabeth Wolf-Cohen

Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 10 min.

Utförlig titel: Judisk matlagning : [den autentiska kokboken med både moderna och traditionella recept]

Orginaltitel: New Jewish cooking

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Klassifikation: Qcabd-oafh

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998"

Medienummer: C64876

Översättare: Ellen Andre

Kontaktar servern... Ladda om sidan