Judisk matlagning : [den autentiska kokboken med både moderna och traditionella recept]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Den här boken om judisk matlagning inleds med en genomgång av vad koschermatlagning innebär samt en historisk tillbakablick som förklarar skillnaderna mellan sefardiska och aschkenasiska judars mathållning. Recept från både de aschkenasiska och de sefardiska köken ingår. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Inläst ur Könemann, 1998
Av: Elizabeth Wolf-Cohen
Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 10 min.
Utförlig titel: Judisk matlagning : [den autentiska kokboken med både moderna och traditionella recept]
Orginaltitel: New Jewish cooking
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcabd-oafh
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998"
Medienummer: C64876
Översättare: Ellen Andre