Till bords med Strindberg
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kulturhistorisk kokbok som handlar om mat och dryck såväl i det strindbergska hushållet som i hans böcker och pjäser. Strindberg älskade svensk husmanskost, men han lagade aldrig mat själv. Vi får följa Strindberg från ungdomsåren, genom äktenskap och infernokriser fram till pensionsboendet i Blå Tornet. Här finns många recept men även utdrag ur Strindbergs texter. Boken är rikt illustrerad. Inläst ur Bonnier, 1998
Av: Catharina Söderbergh, Solveig Edlund
Inläsare: Gunnar, JohnsonGunnar Johnson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 14 min.
Utförlig titel: Till bords med Strindberg
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, cop. 1999
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qca, Gcz Strindberg, August, Lz Strindberg, August
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, cop. 1999"
Medienummer: C63095