Ålamat, gravat & sill : delikatesser från skånska smörgåsbord
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Många varierande och spännande recept på rätter som bör förekomma på ett skånskt "ålabord": halstrad, luad och halmad ål bl.a. Flera recept på sillinläggningar och gravade rätter finns med. I förordet ges kunniga och allmänna beskrivningar för hanteringen av ål m.m. Etnologiskt intressant kapitel om ålfisket utanför den skånska kusten ger inblick i fiskarnas strapatser
Av: Ruth Löwgren, Gustav Löwgren
Inläsare: Lena, Larmén-BerntsonLena Larmén-Berntson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 6 min.
Utförlig titel: Ålamat, gravat & sill : delikatesser från skånska smörgåsbord
Orginaltitel: Ålamat, gravat & sill
Förlaga: Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1989
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-cba, Qcaal
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1991" "Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1989"
Medienummer: C61108