Ålamat, gravat & sill : delikatesser från skånska smörgåsbord

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Många varierande och spännande recept på rätter som bör förekomma på ett skånskt "ålabord": halstrad, luad och halmad ål bl.a. Flera recept på sillinläggningar och gravade rätter finns med. I förordet ges kunniga och allmänna beskrivningar för hanteringen av ål m.m. Etnologiskt intressant kapitel om ålfisket utanför den skånska kusten ger inblick i fiskarnas strapatser

Av: Ruth Löwgren, Gustav Löwgren

Inläsare: Lena, Larmén-BerntsonLena Larmén-Berntson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 6 min.

Utförlig titel: Ålamat, gravat & sill : delikatesser från skånska smörgåsbord

Orginaltitel: Ålamat, gravat & sill

Förlaga: Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1989

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-cba, Qcaal

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1991" "Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1989"

Medienummer: C61108

Kontaktar servern... Ladda om sidan