Cajun och kreolköken
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
135 recept ur cajun- och kreolköken. Det är en matlagning där tjocka såser och grädde är en del av smaken. Här har författaren reducerat fetthalten. Bland råvarorna kan nämnas: lök, paprika, bladselleri, kräftor, grodlår, kyckling, ostron, chilipeppar, senap, fisk, räkor, nötter av olika slag (ex. pekannötter) samt en del mycket specifika ingredienser som t.ex. okra och roux
Av: Lynn Andersen
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 3 min.
Utförlig titel: Cajun och kreolköken
Orginaltitel: Cajun og kreolerkøkkenet
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, cop. 1995
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-qacc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Västerås : ICA, cop. 1995"
Medienummer: C62271