Cajun och kreolköken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

135 recept ur cajun- och kreolköken. Det är en matlagning där tjocka såser och grädde är en del av smaken. Här har författaren reducerat fetthalten. Bland råvarorna kan nämnas: lök, paprika, bladselleri, kräftor, grodlår, kyckling, ostron, chilipeppar, senap, fisk, räkor, nötter av olika slag (ex. pekannötter) samt en del mycket specifika ingredienser som t.ex. okra och roux

Av: Lynn Andersen

Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 3 min.

Utförlig titel: Cajun och kreolköken

Orginaltitel: Cajun og kreolerkøkkenet

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, cop. 1995

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-qacc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Västerås : ICA, cop. 1995"

Medienummer: C62271

Kontaktar servern... Ladda om sidan