Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kritiskt granskande reportage om livsmedelsindustrin. Författarna anser att samhällets regelsystem gynnar näringsmässigt undermålig industrimat på den traditionellt lagade matens bekostnad. Att hantera färskvaror anses vara ett högriskprojekt medan hårt processade matprodukter uppfyller myndighetskrav. Många exempel ges; alltifrån förbud mot hemgjort mos i korvkiosk till en studie av den antibiotikaberoende djurindustrin. Förlaga: Ordfront, 2010

Av: Henrik Ennart

Inläsare: Anita, MolanderAnita Molander

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 46 min.

Utförlig titel: Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Orginaltitel: Döden i grytan

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2010. ISBN 978-91-7037-493-7, 91-7037-493-7 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2010

Förlagans ISBN: 9789170374937

Klassifikation: Pmbb, Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2010. ISBN 978-91-7037-493-7, 91-7037-493-7 (genererat)"

Medienummer: C96299

Kontaktar servern... Ladda om sidan