Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kritiskt granskande reportage om livsmedelsindustrin. Författarna anser att samhällets regelsystem gynnar näringsmässigt undermålig industrimat på den traditionellt lagade matens bekostnad. Att hantera färskvaror anses vara ett högriskprojekt medan hårt processade matprodukter uppfyller myndighetskrav. Många exempel ges; alltifrån förbud mot hemgjort mos i korvkiosk till en studie av den antibiotikaberoende djurindustrin. Förlaga: Ordfront, 2010
Av: Henrik Ennart
Inläsare: Anita, MolanderAnita Molander
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 46 min.
Utförlig titel: Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Orginaltitel: Döden i grytan
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2010. ISBN 978-91-7037-493-7, 91-7037-493-7 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2010
Förlagans ISBN: 9789170374937
Klassifikation: Pmbb, Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2010. ISBN 978-91-7037-493-7, 91-7037-493-7 (genererat)"
Medienummer: C96299