Mat special : recept och råd vid överkänslighet och allergi

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kokbok som särskilt vänder sig till personer med överkänslighet för olika födoämnen som gluten, laktos, mjölk, soja, vete och ägg. Den inleds med allmän information om olika födoämnesallergier och presentation av en rad ersättningar för allergiframkallande livsmedel. Uppåt 300 recept på fisk, kött, grönsaker, bakverk, godis etc. ingår. I rubriken för varje recept anges vilka allergiframkallande ämnen som har uteslutits. Inläst ur Bonnier, 2002

Av: Gunilla Lindeberg, Annika Wesslén

Inläsare: Elisabet, ThorborgElisabet Thorborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 10 min.

Utförlig titel: Mat special : recept och råd vid överkänslighet och allergi

Orginaltitel: Mat special

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2002. ISBN 91-0-057702-2, 978-91-0-057702-5 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Förlagans ISBN: 9100577022

Klassifikation: Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2002. ISBN 91-0-057702-2, 978-91-0-057702-5 (genererat)"

Medienummer: C66473

Kontaktar servern... Ladda om sidan