Mat special : recept och råd vid överkänslighet och allergi
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kokbok som särskilt vänder sig till personer med överkänslighet för olika födoämnen som gluten, laktos, mjölk, soja, vete och ägg. Den inleds med allmän information om olika födoämnesallergier och presentation av en rad ersättningar för allergiframkallande livsmedel. Uppåt 300 recept på fisk, kött, grönsaker, bakverk, godis etc. ingår. I rubriken för varje recept anges vilka allergiframkallande ämnen som har uteslutits. Inläst ur Bonnier, 2002
Av: Gunilla Lindeberg, Annika Wesslén
Inläsare: Elisabet, ThorborgElisabet Thorborg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 10 min.
Utförlig titel: Mat special : recept och råd vid överkänslighet och allergi
Orginaltitel: Mat special
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2002. ISBN 91-0-057702-2, 978-91-0-057702-5 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Förlagans ISBN: 9100577022
Klassifikation: Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 2002. ISBN 91-0-057702-2, 978-91-0-057702-5 (genererat)"
Medienummer: C66473