Celiaki - att inte tåla gluten : må bra och ät gott

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Recept- och faktabok som förklarar vad celiaki är; sjukdomens historia, orsak, symtom och behandling. Med rätt kost kan man hålla sig frisk och leva symtomfri. Handledning ges i både valet av livsmedel och hur de tillagas. Listor över glutenfria livsmedel och vilka födoämnen man bör undvika presenteras. Nya gryn som t.ex. hirs, bovete och quinoa ingår i soppor, varmrätter, desserter och bakverk. Drygt 100 recept ingår. Förlaga: Prisma, 2006

Av: Lotta Brinck, Lars Stenhammar

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 29 min.

Utförlig titel: Celiaki - att inte tåla gluten : må bra och ät gott

Orginaltitel: Celiaki - att inte tåla gluten

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, cop. 2006. ISBN 978-91-518-4620-0, 91-518-4620-9

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9789151846200

Klassifikation: Qcabb, Vej

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Stockholm : Prisma, cop. 2006. ISBN 978-91-518-4620-0, 91-518-4620-9"

Medienummer: C80454

Kontaktar servern... Ladda om sidan