Celiaki - att inte tåla gluten : må bra och ät gott
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Recept- och faktabok som förklarar vad celiaki är; sjukdomens historia, orsak, symtom och behandling. Med rätt kost kan man hålla sig frisk och leva symtomfri. Handledning ges i både valet av livsmedel och hur de tillagas. Listor över glutenfria livsmedel och vilka födoämnen man bör undvika presenteras. Nya gryn som t.ex. hirs, bovete och quinoa ingår i soppor, varmrätter, desserter och bakverk. Drygt 100 recept ingår. Förlaga: Prisma, 2006
Av: Lotta Brinck, Lars Stenhammar
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 29 min.
Utförlig titel: Celiaki - att inte tåla gluten : må bra och ät gott
Orginaltitel: Celiaki - att inte tåla gluten
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, cop. 2006. ISBN 978-91-518-4620-0, 91-518-4620-9
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9789151846200
Klassifikation: Qcabb, Vej
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Stockholm : Prisma, cop. 2006. ISBN 978-91-518-4620-0, 91-518-4620-9"
Medienummer: C80454