Krydda med vin & sprit : en bok om alkohol som arombärare och krydda
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kokbok för matglada med vinintresse. Förf. berättar om vin och sprit i historiskt perspektiv, om mat och dryckestraditioner hos olika folk och kulturer. I boken ges även idéer och anvisningar om hur man lagar mat med rött eller vitt vin, likör, brännvin o.s.v. Recepten är lättfattliga
Av: Katarina Nordli, Marianne Arrhén, Johan Lund
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 13 min.
Utförlig titel: Krydda med vin & sprit : en bok om alkohol som arombärare och krydda
Orginaltitel: Krydda med vin & sprit
Förlaga: Inläst ur: Täby : Tryckeriförlaget, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcaa, Qcaf
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Täby : Tryckeriförlaget, 1992"
Medienummer: C61926