Krydda med vin & sprit : en bok om alkohol som arombärare och krydda

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kokbok för matglada med vinintresse. Förf. berättar om vin och sprit i historiskt perspektiv, om mat och dryckestraditioner hos olika folk och kulturer. I boken ges även idéer och anvisningar om hur man lagar mat med rött eller vitt vin, likör, brännvin o.s.v. Recepten är lättfattliga

Av: Katarina Nordli, Marianne Arrhén, Johan Lund

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 13 min.

Utförlig titel: Krydda med vin & sprit : en bok om alkohol som arombärare och krydda

Orginaltitel: Krydda med vin & sprit

Förlaga: Inläst ur: Täby : Tryckeriförlaget, 1992

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcaa, Qcaf

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Täby : Tryckeriförlaget, 1992"

Medienummer: C61926

Kontaktar servern... Ladda om sidan