Smakäventyret : att lära små barn äta mat : [en liten handbok]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En handbok om den allra första maten som barn äter. Boken vänder sig till nyblivna föräldrar som vill har tips och inspiration om barnmat. Författaren skriver om barnsmak som något kulturellt betingat, om matallergier, vitaminer välling och neofobi. En av hennes teser är att barn behöver träna upp sin smak. Ann Fernholm är vetenskapsjournalist och doktor i molekylär biologi. Hon har tidigare skrivit boken Ett sötare blod

Av: Ann Fernholm

Inläsare: Helena, JanssonHelena Jansson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 5 tim., 39 min.; 171 sidor" ]

Utförlig titel: Smakäventyret : att lära små barn äta mat : [en liten handbok]

Orginaltitel: Smakäventyret

Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2015 (tr. 2017). ISBN 978-91-27-14400-2

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2017

Förlagans ISBN: 9789127144002

Klassifikation: Qcaba, Vcc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 5 tim., 39 min.; 171 s." "Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2015 (tr. 2017). ISBN 978-91-27-14400-2" "S. 158-171 i boken: Referenser"

Filstorlek: 119 MB

Medienummer: CA34538

Kontaktar servern... Ladda om sidan