Vegetarisk mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Det finns många anledningar att äta vegetariskt - medicinska, etiska, etniska eller helt enkelt för att man vill äta god mat. Häftet vänder sig till alla sorters vegetarianer, men också till dem som en eller ett par gånger i veckan vill äta grönt. Innehåller många recept på läcker vegetarisk mat, samt grundläggande näringslära och basfakta om olika gröna livsmedel. Förlaga: KF Provkök, 1999
Av: Lotta Brinck
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 43 min.
Utförlig titel: Vegetarisk mat
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Brevskolan : KF provkök, 1999. ISBN 91-574-5588-0, 978-91-574-5588-8 (genererat)
Utgivare: Enskede: SRF, 1999
Förlagans ISBN: 9157455880
Klassifikation: Qcabc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Stockholm : Brevskolan : KF provkök, 1999. ISBN 91-574-5588-0, 978-91-574-5588-8 (genererat)" "Boken ingår i serien: Tjäna på att veta"
Medienummer: C78214