Kulinarisk njutning med en förlorad generation : recept och anekdoter från 1920-talets Paris
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En annorlunda kokbok, och exposé över artistlivet, från 1920-talets Paris, innehållande recept som knyter an till då verksamma personligheter. Förf. beskriver berömda amerikaner i staden.Vi får bl.a. möta Hemingway och cervelatkorv (korv gjord av fläskkött) med senapssås, besöka Gertrude Stein på eftermiddagsté samt hos Isadora Duncan finna en måltid med kaviar, sparris med sauce ravigote, jordgubbar och champagne. Inläst ur Richter, 1996
Inläsare: Lo, IweborgLo Iweborg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 2 min.
Utförlig titel: Kulinarisk njutning med en förlorad generation : recept och anekdoter från 1920-talets Paris
Orginaltitel: Found meals of the lost generation
Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, 1996
Utgivare: Enskede: TPB, 2004
Klassifikation: Qcaa, Ge.5
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: Malmö : Richter, 1996"
Medienummer: C43172
Översättare: Gertrud Hemmel