Kulinarisk njutning med en förlorad generation : recept och anekdoter från 1920-talets Paris

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En annorlunda kokbok, och exposé över artistlivet, från 1920-talets Paris, innehållande recept som knyter an till då verksamma personligheter. Förf. beskriver berömda amerikaner i staden.Vi får bl.a. möta Hemingway och cervelatkorv (korv gjord av fläskkött) med senapssås, besöka Gertrude Stein på eftermiddagsté samt hos Isadora Duncan finna en måltid med kaviar, sparris med sauce ravigote, jordgubbar och champagne. Inläst ur Richter, 1996

Inläsare: Lo, IweborgLo Iweborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 2 min.

Utförlig titel: Kulinarisk njutning med en förlorad generation : recept och anekdoter från 1920-talets Paris

Orginaltitel: Found meals of the lost generation

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, 1996

Utgivare: Enskede: TPB, 2004

Klassifikation: Qcaa, Ge.5

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: Malmö : Richter, 1996"

Medienummer: C43172

Översättare: Gertrud Hemmel

Kontaktar servern... Ladda om sidan