Svampkokboken
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förf:na, välkända svampexperter respektive köksmästare och svampkonsulent, anser att svamp är hälsosam, fiberrik lågkalorimat. Dessutom är det nyttigt att vara ute i skogen och plocka svamp. Här har de samlat sjuttio av sina bästa recept: soppor och stuvningar, för- och smårätter, varmrätter med fisk, fågel och kött, vegetariska svamprätter, bakning, inläggningar och svampmjöl. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Förlaga: Prisma, 2004
Av: Pelle Holmberg, Dieter Endom
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 57 min.
Utförlig titel: Svampkokboken
Förlaga: Inläst ur: 2., rev. uppl. Stockholm : Prisma, 2004. ISBN 91-518-4328-5, 978-91-518-4328-5 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9151843285
Klassifikation: Qcaad
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 57 min. : mono; 94 s. : ill." "Inläst ur: 2., rev. uppl. Stockholm : Prisma, 2004. ISBN 91-518-4328-5, 978-91-518-4328-5 (genererat)" "Föregående upplaga av boken av Dieter Endom, Pelle och Ingrid Holmberg"
Filstorlek: 77 MB
Medienummer: C80006