Mjölk - på gott och ont

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Ett antal experter, dietister och professorer, analyserar och beskriver överkänslighet mot mjölk. Drabbade personer berättar om de vardagliga bekymren med mjölkintolerans. Mjölkallergi och laktosintolerans beskrivs med förekomst, symptom, diagnostik och behandling. Vidare presenteras produkten mjölk ur olika aspekter: historik, sammansättning, näringsvärde och mejerihantering

Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 16 min.

Utförlig titel: Mjölk - på gott och ont

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Klassifikation: Vebr, Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995"

Medienummer: C74785

Kontaktar servern... Ladda om sidan