Mat av vilt : råd och recept för jägarhushåll

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Nära 200 recept på älg, rådjur, hjort, hare, kanin, fågel av olika slag. Råd om slakt, styckning, förvaring. Husmanskosten varvas med kalasmaten. Ett avsnitt om tillbehör: sylt, sallader, grönsaker, potatis tillagad på olika sätt

Av: Elice Eriksson, Kerstin Källén

Inläsare: Elisabeth, ThorborgElisabeth Thorborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 31 min.

Utförlig titel: Mat av vilt : råd och recept för jägarhushåll

Orginaltitel: Mat av vilt

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1983

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcaak

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1984" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1983"

Medienummer: C60091

Kontaktar servern... Ladda om sidan