Mat av vilt : råd och recept för jägarhushåll
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Nära 200 recept på älg, rådjur, hjort, hare, kanin, fågel av olika slag. Råd om slakt, styckning, förvaring. Husmanskosten varvas med kalasmaten. Ett avsnitt om tillbehör: sylt, sallader, grönsaker, potatis tillagad på olika sätt
Av: Elice Eriksson, Kerstin Källén
Inläsare: Elisabeth, ThorborgElisabeth Thorborg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 31 min.
Utförlig titel: Mat av vilt : råd och recept för jägarhushåll
Orginaltitel: Mat av vilt
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1983
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcaak
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1984" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1983"
Medienummer: C60091