Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Ayurveda är en indisk medicinvetenskap med flertusenåriga traditioner. Ayurvedisk mat är inte bara välsmakande, vacker och hälsosam utan även anpassad till vars och ens individuella behov. Val av recept och matlagning ingår i ett helhetstänkande. I inledningen beskrivs olika konstitutionstyper och hur det går att välja mat efter kroppstyp, och hur maten kan fungera som medicin. Inläst ur NoK/LT, 2001
Av: Cecilia Kjerrulf
Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 26 min.
Utförlig titel: Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : NoK/LT, 1999
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qcabc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : NoK/LT, 1999"
Medienummer: C22588