Ayurvedisk vegetarisk kokbok

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Ayurveda är en indisk medicinvetenskap med flertusenåriga traditioner. Ayurvedisk mat är inte bara välsmakande, vacker och hälsosam utan även anpassad till vars och ens individuella behov. Val av recept och matlagning ingår i ett helhetstänkande. I inledningen beskrivs olika konstitutionstyper och hur det går att välja mat efter kroppstyp, och hur maten kan fungera som medicin. Inläst ur NoK/LT, 2001

Av: Cecilia Kjerrulf

Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 26 min.

Utförlig titel: Ayurvedisk vegetarisk kokbok

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : NoK/LT, 1999

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qcabc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : NoK/LT, 1999"

Medienummer: C22588

Kontaktar servern... Ladda om sidan