Maträddaren : om konsten att avhjälpa och undvika kulinariska missöden
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Vettig och humoristisk kokbok med råd om hur man räddar misslyckade rätter m. m. Alla former av mat behandlas såsom desserter, grönsaker, vilt, pasta etc. Vidare exempel på vad som bör finnas som reserv i skafferiet. Bra komplement till befintliga kokböcker
Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 45 min.
Utförlig titel: Maträddaren : om konsten att avhjälpa och undvika kulinariska missöden
Orginaltitel: The food repair handbook
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 1985
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1986" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 1985"
Medienummer: C60365
Översättare: Marie Louise Telegin