Baka glutenfritt matbröd och mycket annat gott
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Att utesluta de vanligaste sädesslagen från mathållningen är en stor omställningsprocess för den som är glutenintolerant. Här ges över 100 recept på matbröd, kakor och tårtor. Med psylliumskal, Fibrex, PO-fibrer, bovete, hirs, potatismjöl, maizena, polenta, sojamjöl, linfrö, sesamfrö, vallmofrö och Kesella i degen blir det bra resultat. Hjälpmedel och bra knep beskrivs
Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 34 min.
Utförlig titel: Baka glutenfritt matbröd och mycket annat gott
Förlaga: Inläst ur: Västerås ICA, 1993
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcae, Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Västerås ICA, 1993"
Medienummer: C61811