Baka glutenfritt matbröd och mycket annat gott

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Att utesluta de vanligaste sädesslagen från mathållningen är en stor omställningsprocess för den som är glutenintolerant. Här ges över 100 recept på matbröd, kakor och tårtor. Med psylliumskal, Fibrex, PO-fibrer, bovete, hirs, potatismjöl, maizena, polenta, sojamjöl, linfrö, sesamfrö, vallmofrö och Kesella i degen blir det bra resultat. Hjälpmedel och bra knep beskrivs

Av: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 34 min.

Utförlig titel: Baka glutenfritt matbröd och mycket annat gott

Förlaga: Inläst ur: Västerås ICA, 1993

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcae, Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Västerås ICA, 1993"

Medienummer: C61811

Kontaktar servern... Ladda om sidan