Från krog till krog : svenskt uteätande under 700 år
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Här berättas restaurangernas ekonomiska, sociala och gastronomiska historia. Vad serverade de, vilka besökte dem, hur umgicks man där? Från medeltidens tavernor, via stormaktstidens gästgiverier, 1700-talets kaffehus och vinkällare, 1800-talets caféer och restauranger till våra dagars foodtrucks och fast food. Richard Tellström är docent och lektor i måltidshistoria, Håkan Jönsson är etnolog och f.d. kock. Den tryckta boken är illustrerad
Av: Richard Tellström, Håkan Jönsson
Inläsare: Eva, SjöblomEva Sjöblom
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 17 tim., 43 min.; [293] sidor
Utförlig titel: Från krog till krog : svenskt uteätande under 700 år
Orginaltitel: Från krog till krog
Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, 2018. ISBN 978-91-27-14592-4
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019
Förlagans ISBN: 9789127145924
Klassifikation: Qmb-c:k, Qca, Mxk-c
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, 2018. ISBN 978-91-27-14592-4 Speltid: 17 tim., 43 min.; 293 s. : ill
Filstorlek: 364 MB
Medienummer: CA41923