Från krog till krog : svenskt uteätande under 700 år

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Här berättas restaurangernas ekonomiska, sociala och gastronomiska historia. Vad serverade de, vilka besökte dem, hur umgicks man där? Från medeltidens tavernor, via stormaktstidens gästgiverier, 1700-talets kaffehus och vinkällare, 1800-talets caféer och restauranger till våra dagars foodtrucks och fast food. Richard Tellström är docent och lektor i måltidshistoria, Håkan Jönsson är etnolog och f.d. kock. Den tryckta boken är illustrerad

Av: Richard Tellström, Håkan Jönsson

Inläsare: Eva, SjöblomEva Sjöblom

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 17 tim., 43 min.; [293] sidor

Utförlig titel: Från krog till krog : svenskt uteätande under 700 år

Orginaltitel: Från krog till krog

Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, 2018. ISBN 978-91-27-14592-4

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019

Förlagans ISBN: 9789127145924

Klassifikation: Qmb-c:k, Qca, Mxk-c

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, 2018. ISBN 978-91-27-14592-4 Speltid: 17 tim., 43 min.; 293 s. : ill

Filstorlek: 364 MB

Medienummer: CA41923

Kontaktar servern... Ladda om sidan