Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Debattbok om ingredienser som används inom den moderna livsmedelsindustrin. Tillsatser som aromer, färgämnen och konsistensgivare används för att göra produkter hållbara och tilltalande i konsistens och smak. Tre frågor kring valet av mat behandlas: Var handlar du? Vad består din mat av? Vem har bestämt det? Register över tillsatser och förslag till alternativ avslutar. Förf. är redaktionschef och matskribent på SvD. Förlaga: Ordfront, 2007

Av: Mats-Eric Nilsson

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 52 min.

Utförlig titel: Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik

Orginaltitel: Den hemlige kocken

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Förlagans ISBN: 9789170373152

Klassifikation: Pmbba, Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)"

Medienummer: C82795

Kontaktar servern... Ladda om sidan