Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Debattbok om ingredienser som används inom den moderna livsmedelsindustrin. Tillsatser som aromer, färgämnen och konsistensgivare används för att göra produkter hållbara och tilltalande i konsistens och smak. Tre frågor kring valet av mat behandlas: Var handlar du? Vad består din mat av? Vem har bestämt det? Register över tillsatser och förslag till alternativ avslutar. Förf. är redaktionschef och matskribent på SvD. Förlaga: Ordfront, 2007
Av: Mats-Eric Nilsson
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 52 min.
Utförlig titel: Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
Orginaltitel: Den hemlige kocken
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2008
Förlagans ISBN: 9789170373152
Klassifikation: Pmbba, Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2007. ISBN 978-91-7037-315-2, 91-7037-315-9 (genererat)"
Medienummer: C82795