Choklad : de 100 bästa recepten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Inspirerande kokbok innehållande recept på chokladrätter. Chokladens historia behandlas liksom olika chokladsorter och garneringar m.m. Därefter följer recept på Glass och kalla rätter, Varma efterrätter, Tårtor, kakor och pajer, Småbröd och bakelser, Småkakor, Konfekt och drycker. Tips och variationer hjälper till att anpassa recepten efter egna önskemål. Register ingår. Inläst ur Parragon, 2004
Av: Linda Doeser
Inläsare: Per, GodeniusPer Godenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 10 min.
Utförlig titel: Choklad : de 100 bästa recepten
Förlaga: Inläst ur: Bath : Parragon, cop. 2004
Utgivare: Enskede: TPB, 2005
Klassifikation: Qcaam
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Originalet engelskt" "Inläst ur: Bath : Parragon, cop. 2004"
Medienummer: C52673
Översättare: Ing-Marie Höök-Skärham