Grön festmat : [menyer och bufféer från vår till vinter för små och stora fester]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

A.-L.S. har under många år medverkat i tidskriften Hälsa. Här har hon samlat 210 recept i ca 30 menyer och bufféer för påsk, jul, examen m.m. Recepten innehåller ej ägg, kött eller fisk. Mjölkprodukterna har i de flesta fall ersatts av alternativ. Dessutom exotiska rätter från andra länder och bröd för vardag och fest

Av: Anna-Lisa Stenudd

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 35 min.

Utförlig titel: Grön festmat : [menyer och bufféer från vår till vinter för små och stora fester]

Orginaltitel: Grön festmat

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1994

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995" "Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1994"

Medienummer: C62096

Kontaktar servern... Ladda om sidan