Grön festmat : [menyer och bufféer från vår till vinter för små och stora fester]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
A.-L.S. har under många år medverkat i tidskriften Hälsa. Här har hon samlat 210 recept i ca 30 menyer och bufféer för påsk, jul, examen m.m. Recepten innehåller ej ägg, kött eller fisk. Mjölkprodukterna har i de flesta fall ersatts av alternativ. Dessutom exotiska rätter från andra länder och bröd för vardag och fest
Av: Anna-Lisa Stenudd
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 35 min.
Utförlig titel: Grön festmat : [menyer och bufféer från vår till vinter för små och stora fester]
Orginaltitel: Grön festmat
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1994
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995" "Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1994"
Medienummer: C62096