Mat med historia från medeltid till nutid : "nöt för sej skel"

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Många recept på lokala, närodlade grödor med rötter från det gamla Sverige presenteras här tillsammans med seder och mathistoria från olika tider. Matsedlar och matordning från "vanliga" hushåll i bl.a. Västergötland beskrivs, liksom högre stånds mat. Slakten och slaktmaten får ett eget kapitel. Inläst ur Tre Böcker, 2001

Av: Barbro Östlund

Inläsare: Qina, JohanssonQina Johansson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 27 min.

Utförlig titel: Mat med historia från medeltid till nutid : "nöt för sej skel"

Orginaltitel: Mat med historia från medeltid till nutid

Förlaga: Inläst ur: Göteborg : Tre böcker, 2001

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Mxk-cb

Anmärkning: "Inläst ur: Göteborg : Tre böcker, 2001" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C18340

Kontaktar servern... Ladda om sidan