Gröna rätter för unga kockar
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Här presenteras vegetarisk mat för unga kockar. Recepten är indelade i grupper: Bröd och mackor, Soppor och sallader, Potatis, ärter och bönor, Pasta, paj och ris samt Efterrätter och godis. En kort näringslära inleder. Inläst ur R&S, 1996
Av: Lotta Brinck
Inläsare: Helena, HellströmHelena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 22 min.
Utförlig titel: Gröna rätter för unga kockar
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1996
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcabc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1997" "Inläst ur: Stockholm : R&S, 1996"
Medienummer: C51833