Gröna rätter för unga kockar

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Här presenteras vegetarisk mat för unga kockar. Recepten är indelade i grupper: Bröd och mackor, Soppor och sallader, Potatis, ärter och bönor, Pasta, paj och ris samt Efterrätter och godis. En kort näringslära inleder. Inläst ur R&S, 1996

Av: Lotta Brinck

Inläsare: Helena, HellströmHelena Hellström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 22 min.

Utförlig titel: Gröna rätter för unga kockar

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1996

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Klassifikation: Qcabc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1997" "Inläst ur: Stockholm : R&S, 1996"

Medienummer: C51833

Kontaktar servern... Ladda om sidan