Mat från Sverige

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Över 150 recept på typiska svenska maträtter, bröd, kakor och efterrätter. Den perfekta kokboken för den som vill laga svensk husmanskost, som kroppkakor, sotare och kalvstek. De stora högtidernas maträtter finns också med, t.ex. sillinläggningar och lutfisk. Bland bakverken märks mjukt tunnbröd, saffransbullar, semlor och mandelmusslor, men även hastbullar och skorpor

Inläsare: Eva, SigrandEva Sigrand

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 41 min.

Utförlig titel: Mat från Sverige

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1995

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-c

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1995"

Medienummer: C62242

Kontaktar servern... Ladda om sidan