Choklad : från brownies till praliner
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En kärleksförklaring till choklad i olika former. Det handlar om kakaons ursprung, historia, kemiska sammansättning, odling, tillverkning, kvalitetskriterier, förvaring m.m. Även recept med choklad/kakao som huvudingrediens och adresser till chokladbutiker runt om i landet. Choklad, med mer än 60 % kakaomassa, innehåller också flera nyttiga ämnen. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Förlaga: Bonnier impact, 2005
Av: Sara Jayne Stanes
Inläsare: Benny, NilssonBenny Nilsson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 1 tim., 52 min.
Utförlig titel: Choklad : från brownies till praliner
Orginaltitel: Chocolate - discovering, exploring, enjoying
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier Impact, 2005 ISBN 91-0-010876-6, 978-91-0-010876-2
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9100108766
Klassifikation: Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 52 min. : mono; 67 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Bonnier Impact, 2005 ISBN 91-0-010876-6, 978-91-0-010876-2"
Filstorlek: 51 MB
Medienummer: C80009