Choklad : från brownies till praliner

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En kärleksförklaring till choklad i olika former. Det handlar om kakaons ursprung, historia, kemiska sammansättning, odling, tillverkning, kvalitetskriterier, förvaring m.m. Även recept med choklad/kakao som huvudingrediens och adresser till chokladbutiker runt om i landet. Choklad, med mer än 60 % kakaomassa, innehåller också flera nyttiga ämnen. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Förlaga: Bonnier impact, 2005

Av: Sara Jayne Stanes

Inläsare: Benny, NilssonBenny Nilsson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 1 tim., 52 min.

Utförlig titel: Choklad : från brownies till praliner

Orginaltitel: Chocolate - discovering, exploring, enjoying

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier Impact, 2005 ISBN 91-0-010876-6, 978-91-0-010876-2

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9100108766

Klassifikation: Qca

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 52 min. : mono; 67 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Bonnier Impact, 2005 ISBN 91-0-010876-6, 978-91-0-010876-2"

Filstorlek: 51 MB

Medienummer: C80009

Kontaktar servern... Ladda om sidan