Hjärnkoll på maten : inspiration, strategier och råvaror

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

M.I., hjärnforskare, och G.E., medicinjournalist, ger en vägledning i konsten att laga god mat som är bra för hjärnan, hjärtat och midjemåttet. Våra matvanor styrs mycket av en inre supermakt - hjärnans belöningssystem. Författarna ger rådet att man först ska rensa ut all "skräpmat", främst snabba kolhydrater, samt ersätta dessa med goda och ofta färgstarka råvaror - för ett sundare liv och en bättre hälsa. Förlaga: NoK, 2011

Av: Martin Ingvar, Gunilla Eldh

Inläsare: Kristina, BäckmanKristina Bäckman

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 40 min.

Utförlig titel: Hjärnkoll på maten : inspiration, strategier och råvaror

Orginaltitel: Hjärnkoll på maten

Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2011, ISBN 978-91-27-13001-2, 91-27-13001-0 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011

Förlagans ISBN: 9789127130012

Klassifikation: Vmb, Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2011, ISBN 978-91-27-13001-2, 91-27-13001-0 (genererat)"

Medienummer: C98850

Kontaktar servern... Ladda om sidan