Hjärnkoll på maten : inspiration, strategier och råvaror
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
M.I., hjärnforskare, och G.E., medicinjournalist, ger en vägledning i konsten att laga god mat som är bra för hjärnan, hjärtat och midjemåttet. Våra matvanor styrs mycket av en inre supermakt - hjärnans belöningssystem. Författarna ger rådet att man först ska rensa ut all "skräpmat", främst snabba kolhydrater, samt ersätta dessa med goda och ofta färgstarka råvaror - för ett sundare liv och en bättre hälsa. Förlaga: NoK, 2011
Av: Martin Ingvar, Gunilla Eldh
Inläsare: Kristina, BäckmanKristina Bäckman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 40 min.
Utförlig titel: Hjärnkoll på maten : inspiration, strategier och råvaror
Orginaltitel: Hjärnkoll på maten
Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2011, ISBN 978-91-27-13001-2, 91-27-13001-0 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011
Förlagans ISBN: 9789127130012
Klassifikation: Vmb, Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och kultur, 2011, ISBN 978-91-27-13001-2, 91-27-13001-0 (genererat)"
Medienummer: C98850