Det svenska matåret
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Sverige är ett underbart matland med ett rikt och varierat kök som bygger på ett överflöd av goda råvaror: skaldjur, fisk, vilt, bär och grönt, en god trädgårdskultur med härliga grönsaker, bär och frukter. Här har de tolv kockarna i svenska kocklandslaget tagit vara på och omvandlat rikedomen till god mat. Spännande rätter, en blandning av tradition och nytänkande, som följer årstidernas växlingar
Inläsare: Joakim, BörjlindJoakim Börjlind
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 12 tim., 16 min.
Utförlig titel: Det svenska matåret
Förlaga: Inläst ur: Höganäs : Bra böcker, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-c
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Höganäs : Bra böcker, 1992"
Medienummer: C61816