Orientalisk mat från Marocko till Iran

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

200 väl beskrivna och till svenska förhållanden anpassade recept på orientalisk mat, allt från faraonska grönsaksstuvningar och gammaltestamentliga grynvällingar till dagens internationaliserade israeliska kokkonst och traditionella arabiska festbord. Här finns starka marockanska "cigarrer", len hoummous, lamm i alla former, lökdolmar på nötfärs och många bakverk - både söta och salta

Av: Helen Flink

Inläsare: Silja, DanielssonSilja Danielsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 23 min.

Utförlig titel: Orientalisk mat från Marocko till Iran

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1992

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-oa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1992" "Boken ingår i serien: Cappelen fakta"

Medienummer: C61648

Kontaktar servern... Ladda om sidan