Mjölksyrejäsning av grönsaker

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Mjölksyrejäsning av grönsaker är en konservering som har en förädlande effekt, som höjer näringsvärdet. Kål, bönor, rödbetor, morötter, lök m.fl. grönsaker är lämpliga att mjölksyra. Grönsakerna reglerar tarm- och magverksamheten, är även nyttiga för äldre människor och cancersjuka. Förf. beskriver mjölksyreprocessen, berättar om redskap och delar med sig av sina erfarenheter

Av: Annelies Schöneck

Inläsare: Anna, SvenssonAnna Svensson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 38 min.

Utförlig titel: Mjölksyrejäsning av grönsaker

Förlaga: Inläst ur: 4. uppl. Järna : Syrans förlag, 1981

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcada

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: 4. uppl. Järna : Syrans förlag, 1981"

Medienummer: C62252

Kontaktar servern... Ladda om sidan