Spanien : kulinarisk guide : recept, viner, specialiteter
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Presentation av mat och dryck från olika delar av Spanien. Först beskrivs kort de olika regionerna och deras kulinariska särdrag, sedan kommer en alfabetisk genomgång av rätter och matvaror, bokens längsta avsnitt. Även drycker presenteras från A - Z. En del recept ingår
Av: Pepita Aris
Inläsare: Ann-Charlotte, LindeAnn-Charlotte Linde
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 52 min.
Utförlig titel: Spanien : kulinarisk guide : recept, viner, specialiteter
Orginaltitel: Essential food & drink Spain
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-k
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 1992" "Boken ingår i serien: Panguide mat & dryck"
Medienummer: C61594
Översättare: Natassja Heimbrand