Nya dinkelboken : den hälsosamma dinkeln

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Dinkel är ett återupptäckt gammalt sädesslag som nu börjat odlas ekologiskt bl.a på Gotland. Det kan användas på samma sätt som våra vanliga sädeskorn. Nya dinkelboken är indelad i tre delar. Först om dinkelns historia och om odling av dinkel. Därefter om dinkelns påstådda hälsofrämjande och botande egenskaper. Den tredje delen är en receptdel med Hildegard av Bingens utsagor om läkekraften i olika grödor. Förlaga: Ingeborg Vatheur, 2006

Av: Ingeborg Vatheur

Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 52 min.

Utförlig titel: Nya dinkelboken : den hälsosamma dinkeln

Orginaltitel: Nya dinkelboken

Förlaga: Inläst ur: [Visby] : Ingeborg Vatheur, 2006. ISBN 91-631-9471-6, 978-91-631-9471-9 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9163194716

Klassifikation: Qddda, Qcaa, Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Visby : Ingeborg Vatheur, 2006. ISBN 91-631-9471-6, 978-91-631-9471-9 (genererat)"

Medienummer: C80160

Kontaktar servern... Ladda om sidan