Nya dinkelboken : den hälsosamma dinkeln
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Dinkel är ett återupptäckt gammalt sädesslag som nu börjat odlas ekologiskt bl.a på Gotland. Det kan användas på samma sätt som våra vanliga sädeskorn. Nya dinkelboken är indelad i tre delar. Först om dinkelns historia och om odling av dinkel. Därefter om dinkelns påstådda hälsofrämjande och botande egenskaper. Den tredje delen är en receptdel med Hildegard av Bingens utsagor om läkekraften i olika grödor. Förlaga: Ingeborg Vatheur, 2006
Av: Ingeborg Vatheur
Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 52 min.
Utförlig titel: Nya dinkelboken : den hälsosamma dinkeln
Orginaltitel: Nya dinkelboken
Förlaga: Inläst ur: [Visby] : Ingeborg Vatheur, 2006. ISBN 91-631-9471-6, 978-91-631-9471-9 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9163194716
Klassifikation: Qddda, Qcaa, Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Visby : Ingeborg Vatheur, 2006. ISBN 91-631-9471-6, 978-91-631-9471-9 (genererat)"
Medienummer: C80160