Allting gott och alldeles för mycket
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En inblick i Edward Bloms kulinariska rike. Allt från lättlagade och rustika rätter till avancerade 1800-talsrecept. Recepten är indelade under rubriker som: Oktoberfest, Brännvinsbordet, Reseminnen och För dig som har tjänstefolk. E.B. delar med sig av vad han tycker är det bästa ur den svenska mattraditionen och andra delar av världen. En receptsamling med humor, charm och kulturhistoriska referenser
Av: Edward Blom
Inläsare: Benny, NilssonBenny Nilsson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 44 min.; 192 sidor
Utförlig titel: Allting gott och alldeles för mycket
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2013. ISBN 978-91-1-304721-8, 91-1-304721-3 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9789113047218
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 44 min.; 192 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2013. ISBN 978-91-1-304721-8, 91-1-304721-3 (genererat)"
Filstorlek: 111 MB
Medienummer: CA11265