Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabrik i Skåne - trots att det är omöjligt att odla tomater där? Matforskaren Andreas Håkansson målar upp de livsöden och vetenskapliga genombrott som lett fram till öl, strösocker, bröd och mycket mer

Av: Andreas Håkansson

Inläsare: Anders, GöranssonAnders Göransson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 10 tim., 12 min.; 280 sidor

Utförlig titel: Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia

Orginaltitel: Mat, myter & maskiner

Förlaga: Inläst ur: Lidingö : Fri tanke, 2019. ISBN 978-91-88589-20-0

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019

Förlagans ISBN: 9789188589200

Klassifikation: Pmbb:k

Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Lidingö : Fri tanke, 2019. ISBN 978-91-88589-20-0 Speltid: 10 tim., 12 min.; 280 s. : ill

Medienummer: CA44341

Kontaktar servern... Ladda om sidan