Italien - en kulinarisk resa : recept från Italiens olika regioner
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Praktverk om italiensk kokkonst. Först kommer en kulinarisk historia baserad på kokböcker från romartiden t.o.m. 1800-talet. Sedan varvas beskrivningar av Italiens fem huvudregioner med cirka 250 recept uppdelade på smårätter, förrätter, huvudrätter, grönsaksrätter och desserter. Vid varje recept anges ursprungsområde, rättens bakgrund och variationer. Inläst ur Bra böcker, 1996
Av: Lorenza de' Medici, Patrizia Passigli
Inläsare: Sören, JohansonSören Johanson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 14 tim., 11 min.
Utförlig titel: Italien - en kulinarisk resa : recept från Italiens olika regioner
Orginaltitel: Beautiful cookbook - Italy
Förlaga: Inläst ur: Höganäs : Wiken, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-i
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1997" "Inläst ur: Höganäs : Wiken, 1992"
Medienummer: C62567