Italien - en kulinarisk resa : recept från Italiens olika regioner

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Praktverk om italiensk kokkonst. Först kommer en kulinarisk historia baserad på kokböcker från romartiden t.o.m. 1800-talet. Sedan varvas beskrivningar av Italiens fem huvudregioner med cirka 250 recept uppdelade på smårätter, förrätter, huvudrätter, grönsaksrätter och desserter. Vid varje recept anges ursprungsområde, rättens bakgrund och variationer. Inläst ur Bra böcker, 1996

Av: Lorenza de' Medici, Patrizia Passigli

Inläsare: Sören, JohansonSören Johanson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 14 tim., 11 min.

Utförlig titel: Italien - en kulinarisk resa : recept från Italiens olika regioner

Orginaltitel: Beautiful cookbook - Italy

Förlaga: Inläst ur: Höganäs : Wiken, 1992

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-i

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1997" "Inläst ur: Höganäs : Wiken, 1992"

Medienummer: C62567

Kontaktar servern... Ladda om sidan