Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
I den här boken finns en hel rad glutenfria grundrecept på småkakor, söta pajer, desserter och bullar. Det är stor variation på recepten, här finns såväl pepparkakor och lussebullar som äppelpaj, hallongrottor och våfflor. En bra bok för den som inte äter gluten men ändå vill baka gott kaffebröd från grunden och slippa färdiga mjölmixer. Boken innehåller också tips och tekniker för att säkert lyckas med recepten
Av: Jessica Frej, Maria Blohm
Inläsare: Lo, ThorsdotterLo Thorsdotter
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 1 tim., 56 min.; 126 sidor
Utförlig titel: Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Orginaltitel: Nytt fikabröd
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : ICA, 2014. ISBN 978-91-534-3995-0, 91-534-3995-3 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789153439950
Klassifikation: Qcae, Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 1 tim., 56 min.; 126 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : ICA, 2014. ISBN 978-91-534-3995-0, 91-534-3995-3 (genererat)"
Filstorlek: 56 MB
Medienummer: CA20161