Upptäck naturkosten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Naturkosten består av färska vegetabiliska råvaror, så litet bearbetade som möjligt. Förf. går igenom olika födoämnens egenskaper, för- och nackdelar. Några kapitelrubriker: Proteinproblemet, Oljor, Spannmålsprodukter, Bönor och ärter, Sötningsmedel, Groddar
Av: Roy Bruder
Inläsare: Gunilla, NilssonGunilla Nilsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8tim., 34 min.
Utförlig titel: Upptäck naturkosten
Orginaltitel: Discovering natural foods
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Gävle : Skand. bokförlaget, 1983
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qcabc, Vmb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1984" "Inläst ur: 1. uppl. Gävle : Skand. bokförlaget, 1983"
Medienummer: C22354
Översättare: Danielle Lindmark Lars Lindmark