Salt : en världshistoria

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Bred faktaspäckad och färgrik historisk exposé över saltet. Insaltning var i årtusenden den viktigaste konserveringsmetoden för olika födoämnen och därför har saltet varit en av mänsklighetens mest eftersökta varor. Det har tjänat som valuta och använts för att bygga imperier. Kulturhistoria som spänner över fält som teknik, religion och mat med underhållande anekdoter och ett antal recept. Inläst ur Ordfront, 2003

Av: Mark Kurlansky

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 16 tim., 10 min.

Utförlig titel: Salt : en världshistoria

Orginaltitel: Salt

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2003

Utgivare: Enskede: TPB, 2004

Klassifikation: Pmbba, Udxgz Salt

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2003"

Medienummer: C26734

Översättare: Margareta Eklöf

Kontaktar servern... Ladda om sidan