Den perfekta smalmaten : [lågt glykemiskt index]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förf., hälsokock och näringsfysiolog, presenterar de senaste teorierna kring smalmat, och menar att man bör minska mängden snabba kolhydrater. Ca. 50 recept på välkomponerade rätter, vilka är sammansatta så att de förebygger kärlsjukdomar, cancer och åldersdiabetes. Uppgift för varje recept på näringsvärden och glykemiskt index. Rätterna är lätta att laga. Förlaga: Fitnessförlaget, 2004
Av: Oscar De Hoog, Fredrik Paulún
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 23 min.
Utförlig titel: Den perfekta smalmaten : [lågt glykemiskt index]
Orginaltitel: Den perfekta smalmaten
Förlaga: Inläst ur: Sundbyberg : Fitnessförlaget, 2004. ISBN 91-85225-15-0, 978-91-85225-15-6 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9185225150
Klassifikation: Qcabb, Vmbb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Inläst ur: Sundbyberg : Fitnessförlaget, 2004. ISBN 91-85225-15-0, 978-91-85225-15-6 (genererat)"
Medienummer: C79706